.::Program Download Merkezi::. Program indirmenin en kolay yolu. En geniş program arşivi.

 www.indirkullan.com İNDİR ve KULLAN  
ANA KATEGORİLER

Kategori

Adet

  Araçlar

759

  CEP TELEFONU

2

  Grafik-Resim

112

  Hazir Kodlar

27

  internet

334

  İş-Ofis

179

  KYTAP

1

  Linux

19

  Masaüstü

44

  MULTYMEDYA

5

  Oyun ve java, pro?r..

94

  Palm (Avuçiçi)

4

  PC Oyunları

26

  Ses

99

  Video

121

  Web Araçları

33

HAFTANIN PROGRAMI
BearShare 10
İNDİR
Editörün Yorumu
Dosya Paylaşımının artık yeni bir anlamı var: Paylaş, Keşfet ve video ve müzik, şarkı, mp3 indir Diğer kullanıcıların profillerini, fotoğraflarını ve müziklerini görüntüle. Beraberce aynı müziği dinlerken, diğer kullanıcılara anlık ileti gönderin. BearShare, yüzlerce MP3 çaları desteklemektedir.
EN YENİ PROGRAMLAR
 Fifa 2008 Demo 1312
 Fifa 2012 Demo 1340
 PES Pro Evolution So... 1335
 Nba Live 2003 1471
 Fifa 2010 Demo 1349
 PES Pro Evolution So... 1361
 PES Pro Evolution So... 1293
 Fifa 2007 Demo 1345
 PES Pro Evolution So... 1371
 F1 Racing Championsh... 1362
 Euro Truck Simulator... 1326
 Need for Speed Most ... 1455
 Need For Speed Under... 1368
 Return To Castle Wol... 1356
 Transformers Demo 1284
Intel'den dijital uçuruma karşı yeni proje
Bilişim teknolojisinin dev şirketlerinden Intel, dünyadaki dijital uçurumun kapatılması için bir dizi girişime hazırlanıyor. Yeni proje çerçevesinde, 400 doların altında satılacak bir eğitim bilgisayarı, öğretmenlerin eğitimi için 5 yıla yayılacak 1 milyar dolarlık bir program ve kablosuz dijital internete erişimin yaygınlaştırılması öngörülüyor. Eğitim bilgisayarı pazarını etkileyecek girişime 'World Ahead' adını veren firma, proje kapsamında dünyanın birçok ülkesinden 10 milyon öğretmeni eğitmeyi hedefliyor. 3 milyon öğretmenin eğitimi için finansman şimdiden sağlandı. Uzmanlar, bu girişimi diğer dijital uçurumu kapatma amaçlı projelerden ayıran özelliğin, şirketin tüm özelliklere sahip Microsoft yazılımlarıyla çalışan güçlü bilgisayar sistemlerine odaklanması olduğunu kaydediyor. 100 dolarlık dizüstü Dünyadaki zenginlerle yoksullar arasındaki dijital uçurumun kapatılması amacıyla ilk girişim, ABD'nin Boston kentindeki Massachusetts Institute of Technology (MIT) tarafından yapılmıştı. Üretilecek 100 dolarlık dizüstü bilgisayar projesine Birleşmiş Milletler'den de destek gelmiş, Kalkınma Programı Başkanı Kemal Derviş, projenin mimarı Nicholas Negroponte ile bir sözleşme imzalamıştı. Proje kapsamında, gelecek yıl sonuna dek kalkınmakta olan ülkelere öğrenci ve öğretmenlerin kullanması amacıyla maliyetine 1 milyon adet 100 dolarlık dizüstü bilgisayardan satılması öngörülüyor. 'Yeşil makine'nin özellikleri Kendi elektriğini, kenarına yerleştirilen kolun çevrilmesiyle üreten ve 'yeşil makine' adı da verilen 100 dolarlık dizüstü bilgisayar, çeşitli biçimlerde katlanabiliyor ve darbeye karşı dayanıklı lastik koruyucuyla çevrili bulunuyor. AC adaptör kablosunun aynı zamanda taşıyıcı omuz bandı olduğu bilgisayar, üretim masraflarının kısılması için günümüzde standart olan işlemci hızından biraz düşük olan 500 megahertz işlemciye sahip. Aynı zamanda acil durumlarda iletişim sağlanabilecek bir araç olarak da kullanılması planlanan bilgisayarın ilk modellerinde güç kaynağı kolunun bir kez çevrilmesiyle 10 dakika yetecek güç sağlanabiliyor. Kablosuz internet erişimine de sahip olacak bu bilgisayarlar, yakındaki aynı model dizüstü bilgisayarlarla doğrudan bağlantıya geçebiliyor ve bunlarda internet erişimi varsa diğer yeşil makineler de bu girişten faydalanabiliyor.  
Yazan  :   webmaster                 Tarih  :   4.05.2006   
Kaynak  :   CnnTürk                 Okunma  :   1755
EDİTÖRDEN
GOM Player 2.1.40.5106
İNDİR

GOM Player (Gretech Online Movie Player), popüler ses ve görüntü çözücülerini kendi içerisinde barındıran ücretsiz bir video oynatıcıdır. GOM Player sisteminizde kuruluysa başka bir çözücü (codec) paketi yüklemenize gerek yoktur, eğer oynatamadığı bir video ile karşılaşırsa program içerisinden size bu paketi indirebilmeniz için yol gösterilmektedir. GOM Player yazılımının en önemli özelliği her video dosyasını sorunsuz ve hızlı bir şekilde açabilmesidir. Henüz indirme işlemi tamamlanmamış video dosyalarını dahi indirildiği kadarıyla görüntüleyebilmenizi sağlamaktadır, bozuk video dosyalarını da oynatabilmektedir. DVD ve VCD disklerinizi oynatabilir, film ile aynı isimdeki altyazıları otomatik olarak gösterebilir. Altyazı ile ilgili çok gelişmiş bir destek sunar, kendi içerisinde tümleşik olarak bir altyazı editörü de barındırmaktadır. Programın kurulumundan hemen sonra gelen sihirbazı ile bilgisayarınız için en uygun şekilde kullanabilmenizi sağlar. Neredeyse tüm video ve ses formatlarını çok hızlı bir şekilde görüntülemenizi sağlar. Ekran görüntüsü yakalama, m3u, pls, asx gibi oynatma listelerini destekleme gibi ek özellikleri de barındırmaktadır. Son derece kolay bir kullanıma
 * Tüm Seçimler :  * Lisans : Ücretsiz  * Eklenme : 22.06.2012  * Download : 1131
.:: www.indirkullan.com ::.
Sayfa Ba?yna Git


Bu Site en iyi ve 1024 x 768 ile Görüntülenir.
E-mail: info@indirkullan.com
Program indirmenin en kolay yolu indirkullandan geçer. Program download merkezi, download arşivi, program arşivi.
En güncel ve en yeni programları indirkullandan ücretsiz bir şekilde download edebilirsiniz.
Netteki program arşiv iniz. msn in en yeni versyonunu download edebilirsiniz.