.::Program Download Merkezi::. Program indirmenin en kolay yolu. En geniş program arşivi.

 www.indirkullan.com İNDİR ve KULLAN  
ANA KATEGORİLER

Kategori

Adet

  Araçlar

759

  CEP TELEFONU

2

  Grafik-Resim

112

  Hazir Kodlar

27

  internet

334

  İş-Ofis

179

  KYTAP

1

  Linux

19

  Masaüstü

44

  MULTYMEDYA

5

  Oyun ve java, pro?r..

94

  Palm (Avuçiçi)

4

  PC Oyunları

26

  Ses

99

  Video

121

  Web Araçları

33

HAFTANIN PROGRAMI
BearShare 10
İNDİR
Editörün Yorumu
Dosya Paylaşımının artık yeni bir anlamı var: Paylaş, Keşfet ve video ve müzik, şarkı, mp3 indir Diğer kullanıcıların profillerini, fotoğraflarını ve müziklerini görüntüle. Beraberce aynı müziği dinlerken, diğer kullanıcılara anlık ileti gönderin. BearShare, yüzlerce MP3 çaları desteklemektedir.
EN YENİ PROGRAMLAR
 Fifa 2008 Demo 1312
 Fifa 2012 Demo 1340
 PES Pro Evolution So... 1335
 Nba Live 2003 1471
 Fifa 2010 Demo 1349
 PES Pro Evolution So... 1361
 PES Pro Evolution So... 1293
 Fifa 2007 Demo 1345
 PES Pro Evolution So... 1371
 F1 Racing Championsh... 1362
 Euro Truck Simulator... 1326
 Need for Speed Most ... 1455
 Need For Speed Under... 1368
 Return To Castle Wol... 1356
 Transformers Demo 1284
Blogcular sendika kurma yolunda
Bu çok sesli ve çok çeşitli internet dünyasında ne tür bir organizasyonun gerekli olduğu ve bu organizasyona kimlerin davet edilmesi gerektiği üzerine ise, bir görüş birliği yok. CHICAGO - Blogculardan oluşan sol-eğilimli bir koalisyon, sağlık sigortası almak, toplu sözleşme hakkı kazanmak ve hatta profesyonel standartlar belirlemek için bir sendika kurmaya çalışıyor Sendika kurma çabası blog dünyasındaki -özellikle de politik alandaki- gücün ve sayının büyümesinin bir uzantısı ve birçok insana göre 1980’in serbest çalışan yazarları arasındaki sendika hareketlerini andırıyor. Organizatörler blogger sendikasının internet tabanlı yazarlar için sadece profesyonelliğin gelişmesini sağlamayacağını aynı zamanda kendilerinin aday kampanyalarındaki rollerinin önemini göstereceğini umuyor. Suburban Guerilla blogunun yazarı Susie Madrak, “Bence öyle bir noktaya geldik ki artık blog dünyasının içinde olmayan insanlar bile bizim yaptığımız işin değerini anlıyor” diyor. Fakat bu çok sesli ve çok çeşitli internet dünyasında ne tür bir organizasyonun gerekli olduğu ve bu organizasyona kimlerin davet edilmesi gerektiği üzerine bir görüş birliği yok. Bazıları sadece aktivist blogcular için bir dernek düşünürken diğerleri ise her blogcuya açık bir lonca istiyor. Bir grup ise sendika fikrine karşı çıkıyor. ‘Committee to Protect Bloggers’ın kurucusu Curt Hopkins bunun nedenini, “Blog yazmayı sevmemin nedeni anarşist bir eylem olması. İstediğim şeyi istediğim zaman istediğim şekilde yaparım ve kimse bana ne yapmam gerektiğini söyleyemez” diye açıklıyor. Hopkins’e göre isteyen herkes bu işi yapabilir ve bu ortamda bir ortak nokta yok. Bu yüzden de büyük çapta bir girişim başarısızlığa mahkum. Muhafazakar blogcular da sendika kurmanın onları orta yol medyası ve konformist hale getireceğini; özgür düşünceyi kısıtlayacağını düşünüyor. Pew Internet & American Life Project’e göre ABD’li internet kullanıcılarının yüzde 11’i başkaları hakkında internet sayfaları ya da bloglar yaratmış; yüzde 8’i ise kendileri hakkında blog oluşturmuş. Dünya çapında 94 milyon blogu gözlemleyen Technorati ise günde, kuş gözlemlemeden ünlülerin ayakkabılarına kadar çeşitli konularda 120 bin blog yaratıldığını saptamış. Çok az sayıda blogcu yaptığı iş için ücret alıyor ve bunların da çok azı geçimlerini bu işten sağlayabiliyor. Fakat birçoğu, bu iş için ücretli işleri kadar enerji ve zaman harcadıklarını belirtiyor.  
Yazan  :   webmaster                 Tarih  :   7.08.2007   
Kaynak  :   internethaber.com                 Okunma  :   1683
EDİTÖRDEN
Firefox 13.0.1
İNDİR

Mozilla firefox çok kullanışlı ve görsel bakımında çok güzeldir. Her ne kadar google chrome,opera gibi hızlı olmasada görsel olarak ve istediğinize erişebilmeniz için en iyisidir. Eğer görselliğe önem veriyorsanız mutlaka bu tarayıcıyı kullanmalısınız.
 * Tüm Seçimler :  * Lisans : Ücretsiz  * Eklenme : 21.06.2012  * Download : 1168
.:: www.indirkullan.com ::.
Sayfa Ba?yna Git


Bu Site en iyi ve 1024 x 768 ile Görüntülenir.
E-mail: info@indirkullan.com
Program indirmenin en kolay yolu indirkullandan geçer. Program download merkezi, download arşivi, program arşivi.
En güncel ve en yeni programları indirkullandan ücretsiz bir şekilde download edebilirsiniz.
Netteki program arşiv iniz. msn in en yeni versyonunu download edebilirsiniz.